zaterdag 1 februari 2014

On stage

Tja, als je iets beloofd moet je het wel nakomen.  Maar ik had het deze week zo druk want ik had gisteren avond namelijk een optreden!! Bij ons op school hebben we elk jaar een muziekavond. Je mag dan meedoen als je een muziekinstrument kunt bespelen, kunt zingen en we hadden gisteren ook nog een dans groep. Super leuk. Een vriendin van mij wil echt al jaren meedoen en dit jaar had ze me zo gek gekregen dat ik ook wel mee wou doen. Dus wij hebben samen met mijn zus en nog een andere vriendin een klein bandje gesticht. We hebben anderhalve maand geoefend wn gisteren mochten we! Ik was echt de hele week zenuwachtig tot gisteren, dat gaf wel een zekere rust, haha. 
We hebben twee nummers gespeeld. Love song van Sara Bareilles en Somewhere only we know, oorspronkelijk van Keane, maar wij speelden de wat lievere versie van Lily Allen.
Het was echt heel geslaagd en ik hoop dat we volgend jaar nog een keer mee kunnen doen.

 

Dit waren de liedjes die we hebben gespeeld. Een vriendin heeft ook nog filmpjes gemaakt, ik ga kijken of ik die een beetje in een logische vorm aan elkaar kan plakken ☺

1 opmerking:

♥ Bedankt voor je berichtje ♥