woensdag 9 oktober 2013

Gift idea

Vrijdag was een vriendin van mij jarig, en tja ik weet niet wat al die vriendinnen van mij hebben maar ze weten nooit wat ze willen hebben voor hun verjaardag. Dus heb ik voor mijn vriendin zelf iets bedacht!
Ik heb een kastje gekocht. Dit hoeft echt niet duur te zijn, ze zijn te vinden bij de xenos of de action of zo'n soort winkel. In elk vakje doe je iets leuks, een klein zelf gemaakt cadeautje, een klein sample van een fijne bodybutter, een geurzakje! What ever, gewoon iets kleins leuk. Ik heb overal een klein briefje bij gedaan, dat maakt het persoonlijker!
Ik hoop dat jullie iets aan deze gift idea hebben, en als jij d'r ook een voor mij hebt, ik hoor het graag want ik moet het altijd zelf verzinnen! ☺ Hahaha

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Ik heb de laatste tijd vaak van die gezellige kleine dienblaadjes gekocht en gevuld met gezellige dingen. Ook een leuk weggevertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super origineel bedacht! Dit onthoud ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nog eens een origineel cadeau en persoonlijk! Je vriendin is er vast heel blij mee. Mijn vriendinnen krijgen ook vaak zelfgemaakte cadeautjes van mij of we spreken af dat we samen iets leuks doen! Tijd is tegenwoordig namelijk ook 'kostbaar'! Zelfgemaakte dingen kan je vinden op mijn blog.
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super idee dit, dit zou ik heel te gek vinden moest ik het krijgen en je vriendin vast ook.

  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, heel erg leuk zeg. Die ga ik onthouden ! Bedankt voor het delen. Liefs Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat leuk gedaan zeg. Het lijkt me super leuk om te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi leuk blog heb je dat ik dat nog niet eerder heb gezien,misschien dat je eens bij komt kijken heb nog een give away lopen

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Bedankt voor je berichtje ♥