dinsdag 27 december 2011

Santa

Normaal vieren we altijd sinterklaas maar dit jaar hebben we sinterklaas verschoven naar 2de kerstdag. Ik vond dat ik toch nog voor iedereen een klein cadeautje moest maken. Dat kleine cadeautje is toch wel groot geworden want ik ben voor 3 mensen de hele dag bezig geweest!
Voor mijn moeder maakte ik een mandje van IKEA stof.
Mandje stof 1
Voor mijn zus maakte ik een klein portemonneetje.
portemonneetje 1
Voor mijn vader wou ik een hoesje maken voor zijn visitekaartjes maar dat werd uiteindelijk een hoesje voor papieren zakdoekjes. Voor hem zou ik eerste een col haken alleen het bleek dat hij mij maar net paste en mijn vader dus helemaal niet, sjips nu maak ik er alsnog wel een voor hem alleen niet meer als kerstcadeautje.
Zakdoekjes dicht
Van de kerstman kreeg ik zelf roze, rood en zwart vilt, groene wol, een vlinder ketting, een roze armbandje met roosjes, 1 meter lint en een knoop in de vorm van een roos voor aan een verzamel armband (deze moet ik nog kopen).
Cadeautjes
Ik geniet heerlijk van mijn vakantie van 2 weken. Het is fijn dat ik 2 weken vakantie heb want dan hoef ik in de 1ste week nog niet aan school te denken, echt heerlijk.
Nu alleen nog ijs zodat we kunnen schaatsen want daar heb ik het laatste stuk van de zomer en de hele herfst op gehoopt en nu is er geen ijs ;(
Vandaag ga ik waarschijnlijk samen met mijn zus iets leuks doen maar we weten nog niet precies wat, dus als iemand idee├źn heeft :)
Fijne vakantie!

Liefs flo

1 opmerking:

  1. ow wat een leuke dingen, vooral dat portemonneetje :), zal je zus vast blij mee zijn geweest!

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Bedankt voor je berichtje ♥