donderdag 28 november 2013

Hey you cutie!

Met je kijken wat ik op Pinterest tegen kwam:

hij is toch gewoon te schattig?!
Echt ik vind konijnen best wel leuk, ze zien d'r zo schattig en wollig en zacht en lief en knuffelig en aaibaar uit! We hebben thuis geen konijn maar van deze plaatjes smelt je toch gewoon. Het schijn trouwens dat ze ook heel erg kunnen bijten, maar dat kan ik me met zo'n schatje niet voorstellen!

Op school ben ik nu bezig met een opdracht voor het vak tekenen. De opdracht is om een tekening/schilderij te maken bij een gedicht. Het gedicht dat ik uit heb gekozen is:

De overkant

't Is voorjaar. Vrolijk morgenlicht
schijnt op mijn pas ontwaakt gezicht

en bij de spiegel aangeland
zie ik mijn eigen overkant.

Willem Wilmink

Ik vind het zelf een vrij lastig gedicht maar ik heb al wel een idee van wat ik ga maken. Daarvoor ben ik bezig met ogen, kijken hoe ze er nou precies uitzien. Nu ben ik altijd al best wel obssesed geweest met ogen, maar sinds ik goed ben gaan kijken naar hoe een oog er precies uitziet ben ik er toch achter gekomen dat ik ze lang niet altijd goed tekende ☺
Deze ogen, en make-up look, vind ik zoo mooi. Toen ik vorig jaar naar opera in Rome ging, heb ik mijn make-up look ook hier op gebaseerd.Deze week heb ik een poging gedaan om kaneelbroodjes te maken, maar dat is niet helemaal goed gegaan. Ze waren een beetje te lang in de oven geweest, ook al was het korter dan het recept voor schreef.
cinnamon rolls
Zoiets was de bedoeling, maar dat is het niet helemaal geworden. Ik heb bij de mijne het zwarte er met een mes afgeschraapt waardoor ze nog best wel lekker zijn uiteindelijk.
Mijn volgende doel is een soort chocolade croissantjes geworden, zoiets als pain au chocolat
,


1 opmerking:

♥ Bedankt voor je berichtje ♥