dinsdag 20 augustus 2013

Dag 4, Mijn verzameling ||30 days challange

Als ik nu zeg dat ik niet echt een verzameling heb, dan zal ik binnen de kortste keren mijn ouders op mijn dak krijgen. Die vinden namelijk dat ik veel te veel spullen verzamel en heb...
Maar laat ik het dan zo zeggen; ik heb niet echt een gerichte verzameling. Daarmee bedoel ik dat ik niet alleen maar honden beeldjes spaar of alleen maar Blond Amsterdam servetten ;)
Alhoewel nu ik dit zo schrijf bedenk ik me ineens dat je wel kunt zeggen dat ik washi tape verzamel.
Even een stapje terug in de geschiedenis, hahaha
Op 31 mei 2012 heb ik deze "verzameling" gestart door 3 tapejes te kopen bij de Hema. En eigenlijk doe ik dat nog steeds, hema of action, daar haal ik mijn tape vandaan. Ik woon niet in een stad ofzo dus we hebben hier eigenlijk geen winkeltjes die alleen maar papier dingen verkopen zoals je wel eens in Haarlem of Amsterdam tegenkomt. Daar verkopen ze wel vaak washi tape maar dat vind ik dan veel te duur, 4 a 5 euro voor 1 rolletje tape! Nee doe dan maar de Hema met 2 rolletjes voor €2,95.4 opmerkingen:

 1. Leuke tapejes! beetje op een rare plaats misschien maar bij de Wibra verkochten ze pas ook tape, 3 rolletjes voor maar 1 euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahum, ook jij heb er veel dus. Ik kan het ook niet laten hoor!
  Vandaag nog kocht ik bij de Hema 10 rolletjes tape in 1 verpakking. Is weer nieuw en zooooooooooooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk gedaan, echt mooie verzameling.
  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Bedankt voor je berichtje ♥